Igår var det lördag!

          hovshallar
          caroline på hovshallar

Inte vilken lördag som helst. Jag hade precis vaknat när Caroline ringde och föreslog att vi skulle åka till Hovshallar. Inom kort kokade jag kaffe och rotade i frysen. Lite senare for vi iväg i farmor Skoogs lilla bil. Jag hade med mig min nya systemkamera (Nikon D40x). Vi traskade ner för klipporna, hoppade på stenar och skådade det lugna havet. I en grotta drack vi termoskaffe och åt muffins och lussekatter och pratade om hundar. Vi vill gärna ha hundar. 


          fikapaus

Efter denna uppfriskande utflykt var det som gjort för att dricka rom&cola, sangria och lyssna på fransk musik. Mycket fransk musik blev det. Först här hos mig, sedan hos Johan. Han hade en skiva med en fransk skönsjungande man som jag glömt namnet på. Jag tycker franska är romantiskt, Caroline tycker det är porrigt.

Idag kom pappa och åt middag hos mig. Jag bjöd honom på vegetariska ostschnitzlar, klyftpoatis, béarnaisesås och grekisk sallad. Sedan skruvade vi upp hyllor, rockhängare och en taklampa. Jag fick låna hans racerbil för att köra iväg och köpa ett skånekort inför morgondagen. När jag startade vrålåket strömmade ljuv(?) dansbandsmusik från en av pappas favoritskivor mot mig. Det kändes stämningsfullt och gjorde mig glad.

Imorgon är min första dag som sjuksköterskestudent, sehr märklich aber ganz spannend!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Åh, vad mysigt vi hade det! Jag vill åka iväg igen!

2008-01-14 @ 12:17:44
URL: http://qarolinens.blogg.se
Postat av: emmie

hej darling gud vilken fina bilder de 2 översta en sån kamera vill jag oxo ha:)

2008-01-21 @ 19:44:11
Postat av: Elin

tack vännen! Ja det var inte ens så fint när vi var där, jag blev förvånad när jag kom hem och tittade på bilderna i datorn.

2008-01-21 @ 21:40:13
URL: http://babyjanes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0