Lite mer BD

Hittade en rätt kul intervju med en blyg Henrik och en arrogant Håkan från 1998.  

             

Nog om BD.

Tur att Håkan har fixat frillan, skaffat nya kläder och blivit lite mer ödmjuk.

Finaste spelningen på way out west 08

            

I fredagskväll i slottsskogen i Göteborg gav Broder Daniel sin sista spelning. En hyllningskoncert till bandets gitarrist Anders Göthberg, som tog sitt liv i våras. Stämningen var sorgsen men vacker.

Sångaren Henrik Berggren var klädd i käp och hatt och kallade publiken för sina barn. 

            

Självmordet, faktumet att Broder Daniels tid är förbi, minnen från högstadiet och tiden då man lyssnade på BD i CD-freestyle, de sporadiska regnskurarna och alla människorna som samlats i mörkret skapade magi. Det gick inte att låta bli att bli tagen.

Magiskt men tragiskt.              

Well, I'm back friends.

Mitt internet har varit ur funktion de senaste veckorna. Jag med flera trodde det var ute med min gamla Dell-dator och att jag äntligen skulle få skaffa en fin, smidig liten MacBook. Men icke! Det lustigaste är ändå att jag lyckades laga det själv. Jag satte igång datorn idag för att lyssna på lite musik. På måfå startade jag något Dell-program, som gav lite tips om nätverksproblem. Jag följde tipset om att trycka på Fn och F2, utan större vetskap om varför. Vipps öppnade sig sesam, ja Internet alltså.

Synd på MacBooken men ekonomiavdelningen jublar. Nu ska jag torka av skärmen och damma av tangentbordet och ta igen allt jag missat i internet-världen. Det bubblar i mig. Jag har verkligen insett vilken stor inspirationskälla den där world wide web är.

Gå gensyn, ni kan tro jag har saker att visa!
 


RSS 2.0