Tiden gå fort när man har roligt.

Juldagarna är redan förbi, det är fasligt vad fort det går när man har roligt.

                                      

Julaftonen var mysig, men lite dramatisk. När tomten kom, gav Carl ifrån sig ett illvrål och gallskrek sedan så länge tomten stannade, så han fick gå ganska fort igen. Mamma fick en karaokeskiva som vi ylade till efter julklappsutdelningen på kvällen. Till sist på julaftonskvällen badade papfar, broder Per och jag i jacuzzin. För att höja avslappnings-känslan drack vi öl och lyssnade på musik samtidigt. Man kan må sämre än vi gjorde då.

Juldagen är ett kapitel för sig. Julmatsrester och Trollkarlen från Oz hos mamma är början. Dagens del 2 startade hos Emmi, under ett par timmar hann vi förtära vin, drinkar, tequila rose och cider men vi glömde äta kvällsmat.

                                               

Sen bar det vidare till Johan och födelsedagsgrisen Marcus. Där var det fest och mer vin blev det, baccardi razz och gin&tonic också.

             vuxna män gör saker tillsammans
             nu sänker vi volymen här...
             cheese

Det är kanske inte så konstigt att jag var tvungen att slå emellan med ett glas vatten på Pl 13. Tillslut hamnade vi på tivoli. Många kära återseenden och några nya blev det där. Natten gick i galenskapens tacken, men det är så det ska vara på juldagen.

Annandagen var en smärre pers, då var det dags att fira jul hos pappa och Gudrun i Lund. Som sagt det var lite småtufft, särskillt bilresan ner, men jag överlevde. Carl fick ett par fingervantar, av morfar och G, som blev mycket uppskattade.
                  
              Carl spikar 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0