måndag och sju dagar kvar till julafton

Jag vaknade av mig själv idag en timme innan jag skulle iväg och träna, bra tajming. Det sista jag drömde innan jag vaknade var att jag red ner för trapporna inne på villa Sorella (den gamla villan på Tågaborg där jag gick på scouter när jag var liten), den stora trappan ner till hallen och ytterdörren. Det gick fort, men hästen var riktigt smidig och jag styrde in i hörnet när trappan var avslutad för att få stopp på oss. 

Resten av dagen har inte bjudit på lika mycket action. Cykelturen till Aktiverum var smärtsam, det känndes som om sittbenen var på väg att tränga sig igenom skinnet. Men träningen gick fint trots lite stelhet i ljumskarna. Efteråt bar det vidare till MAXI och den sedvanliga veckohandlingen.

Nu har jag precis fått i mig lite middag och börjar känna mig redo för dagens huvudaktivitet, storstädning. Eller jag känner att jag snart är redo. Framåt kvällen blir det myskväll med film hemma hos Anna. Jag har glömt var det var för film vi skulle se men det var någon italiensk tror jag.

                       image66

Innan jag går lös på min smutsiga lägenhet var jag bara tvungen att bjuda på denna lustiga bild. Vet inte var den kommer ifrån, men rolig är den. 


Kommentarer
Postat av: Caroline

Spännande dröm du... Kusin Anders vill fortfarande inte ens gå förbi Sorella ;) Nu är min tand lagat och mitt hår klippt. Om jag ändå var lika effektiv när det gällde att plugga. Puss!

2007-12-17 @ 16:05:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0